Estanislau Verdet

Jo ploc, tu plous, ell plou


Imprimir canciónEnviar corrección de la canciónEnviar canción nuevafacebooktwitterwhatsapp


Ah...ya!) Is-So-&-Lent See-Mort
(Sí...) Es-tan-i-slau Ver-det
(aha) amb la gargamella, microfonejant...
(Sí! Aha... Llef! Si... ya...)

Últimament algunes avies es tallen el serrell de manera sospitosa i ningú diu res i és que potser els diminutius són tios diminuts o potser no, qui sap? Seria plusquamperfecte que un noi es digués Nascle per allo de que si macho és mascle doncs Nacho és Nascle.

Jo ploc, tu plous, ell plou i anirem en patinet i hem anat a prendre algo a "es bar d'en Saire". Nou mesos ha trigat el puto fluorescent a donar llum, prô bueno, la universitat de harvard i de softvard l'acrediten com el millor sintagma que hi ha a l'Alta Pellofa. Visca la "Pop cadira cross".

Jo ploc, tu plous, ell plou i anirem en patinet i és que jo em diposito dins de MiPc. Per Nadal segur que ja estaré llest per farcir. Escric cansat "pastís de naps", prô en tot cas tothom sap que els escamarlans haurien de portar morrió.

E O A, A E O. A A, E O A. E, A A A.

Jo ploc, tu plous, ell plou i anirem en patinet. Tot seguit i encara amb la llengua enganxada al congelador, esternuda. 3000 anys després, mentre un singlot deia hola a una mare sense fills, un paper de plata i una plata de paper deien alhora: "Abdomen". Vuit anys més tard un rigodon ple de buidor va entrar en una pastisseria i digué: "Aixafaria guitarres per collir aglans pero no puc, no en sóc capaç (pas-pas-pa-tum)".

Jo ploc, tu plous, ell plou i anirem en patinet perque en Ralph McAguen jutjava neules en un ranxo de "Massatxussets" quan era molt petit i en Shack Minguillón, germa de na Mildred, adoctrinava eustaquis en ple xamfra. L'estruç siamesa de color Josep-Anton que pixa nectar de préssec (i corrent) ha caducat. I en Gerifras Xancleta ja juga a petanca mentre na Mildred fa cacauets.

E O A, A E O. A A, E O A. E, A A A.

Jo ploc, tu plous, ell plou i anirem en patinet.
Ei noi/a agafa un broquil. Insulta'l fins que es panseixi.
Agafa un broquil. Insulta'l fins que es panseixi.
Agafa un broquil. Insulta'l fins que es panseixi.
Agafa un broquil. Insulta'l fins que es panseixi.
Miau!


Autor(es): Pau Vallvé

Canciones más vistas de