Aixeca't


Aixeca't i desperta que la porta ja està oberta, ofertes al carrer per fer les coses de la manera correcta. No hi ha defectes , les diferències ens afecten, no hi ha complexes, busca nexes, troba de la vida la versió perfecte.

Que la porta ja està oberta? Doncs tenca , ràpid, que fa corrent d'aire, que em vigilen de l'àtic, alerta, no sóc un llunàtic, merda. Però el pols frenètic del meu jo poc ètic quan no escoltes el que et dic i el camí erràtic m'acosten al vòmit.

Que el camí no és recte? Ja ho sé, però sóc l'abella que no de cada flor agafa el seu nèctar. Infecta't de respecte a cada esglaó. I pren-t'ho en calma fins arribar al cim del turó encara que faci pudor

Camino i no arribo, m'ho miro i em giro, m'aturo, reculo, domino en posar-me a tiro i em desmotivo. Camina i arriba no et giris no miris enrere domina l'espera motiva't amb una mirada sincera.

Tots vosaltres sabeu qui sou o només creieu que sou quelcom semblant a allò que voleu ser pendent d'un sou? A la panxa del bou, penjant d'un fil , a la corda fluixa i jo faig mortals amb trenta quilos de pedres a l'esquena. Que m'aixequi perquè? Avui em sembla que em quedaré dormint obrint camí dins els llençols ficat a casa com un cargol, brètol. Sortir avui? No, fa un mal dia i jo he tingut un mal despertar segur que t'envio a pastar fang. La sang no em bull, se'm coagula a les artèries. Vull atracar un banc, potser. Un "bang" sincer al cap i que es quedin els nens mirant. Després diran… Si? Doncs que no diguin res o ho diguin tot , un jove rebentat no ven, ja saps, torres més altes han caigut. Nascut en harmonia, és l'home un llop per a l'home o és la societat el que el corromp? No ho sé però quan més visc més cabrejat estic i quan més cabrejat estic menys ganes tinc d'aixecar-me cada matí i quedar contemplant a aquesta merda de món podrit.

Camino i no arribo, m'ho miro i em giro, m'aturo, reculo, domino en posar-me a tiro i em desmotivo. Camina i arriba no et giris no miris enrere domina l'espera motiva't amb una mirada sincera.


Autor(es): El Nota